„Bucovina Acoustic Park”, la Vatra Dornei

 În perioada 7-9 iulie 2017, la Vatra Dornei, va avea loc prima ediţie a Festivalului „Bucovina Acoustic Park”, un eveniment în care muzica se va împleti cu poezia.

„Echipa organizatorică a festivalului este aceeaşi care a adus Moldovei şi Bucovinei festivalul Bucovina Rock Castle. Acumulând experienţă cu acest festival, aflat în acest an la a VII-a ediţie, cei implicaţi au decis să ofere publicului şi un festival de outdoor orientat spre sonorităţi mai aşezate, potrivite cu decorul special al Vetrei Dornei”, au arătat organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, publicul Festivalului „Bucovina Acoustic Park” va putea asculta trupe şi artişti de muzică rock interpretând în cheie acustică şi semiacustică propriile compoziţii şi nu numai.

Festivalul se va desfăşura în Parcul Central din Vatra Dornei, dar şi la Casa de Cultură din localitate, în „Salonul Alb”.

Conform organizatorilor, Bucovina Acoustic Park va fi locul în care muzica se va împleti cu poezia, în cadrul evenimentului urmând a fi lansat un volum de poezii al textierilor şi vocaliştilor prezenţi la festival, carte ce se va numi „Poezia care cântă”.

„Intenţia acestui festival este de a promova cultura alternativă, muzica de calitate şi respectul pentru mediul înconjurător şi patrimoniul cultural al oraşului Vatra Dornei”, au precizat organizatorii.

Pe scena festivalului vor urca, vineri, 7 iulie, de la ora 20, Mihaela Popescu, Cornel Angelescu, Zicălaşii, Constantin Irimie şi Mihai Hrincescu.

De asemenea, sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20, vor putea fi ascultate trupele Fior, Natif, The Mono Jacks, Implant Pentru Refuz şi Oigan (Robin and the Backstabbers, Kumm, Moon Museum).

Ultima zi a festivalului, duminică, 9 iulie, va aduce în faţa publicului, de la ora 20, trupele Gray Matters, Toy Machines, Travka, Luna Amară şi Vali Rauca (Grimus)

Intrarea la festival este liberă.

De menţionat este faptul că Festivalul Bucovina Rock Castle este organizat de Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural „Bucovina”, managerul festivalului fiind Ion Drăguşanul. Evenimentul se va desfăşura în perioada 25-27 august (joi, vineri şi sâmbătă). (MIHAELA TCACIUC)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: