„Primarul viitor al Sucevei va fi de la PNL. Ion Lungu va hotărî ce va face în continuare“

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV, că a luat „foarte serios” în calcul problemele legate de municipiul Suceava şi a spus că primarul viitor al Sucevei va fi de la PNL.

„Putem să continuăm modernizarea judeţului şi a municipiului Suceava şi suntem conştienţi că avem nevoie de un primar liberal”, a spus Flutur.

El a menţionat că Suceava a dat dovadă că doreşte să aibă primar de dreapta. „Avem de unde să selectăm şi eu cred că Suceava a dat dovadă că doreşte un primar de dreapta, un primar liberal, cu iniţiativă. Aici e nevoie de investiţii”, a spus Flutur.

În ceea ce priveşte traseul politic al lui Ion Lungu, Flutur a spus că acesta va decide ceea ce va face. „În primul rând dumnealui va hotărî. E prea devreme să ne pronunţăm. E primar în funcţie. Dumnealui va hotărî ce vrea să facă în continuare. Eu îi doresc succes şi dacă vrea să fie primar şi să candideze în continuare – eu l-am văzut foarte implicat – sunt alături de el şi o să îl ajut. Categoric”, a spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: