Constantin Proboteanu a preluat funcţia de director general al Companiei Naţionale a Uraniului

Constantin Proboteanu a preluat, de luni, funcţia de director general al Companiei Naţionale a Uraniului, deţinută de Romeo Urjan.

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale a Uraniului l-a numit în funcţia de director general pe Constantin Proboteanu.

Constantin Proboteanu a fost până în martie 2015 director al sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului, când a demisionat din funcţie în urma protestelor declanşate la Exploatarea Minieră Crucea.

El a fost candidat al ALDE pentru Camera Deputaţilor la alegerile din toamna anului trecut.

De menţionat este că, în luna mai, fostul deputat PSD Cezar Cioată a câştigat concursul pentru funcţia de director al Sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: