În cadrul bacalaureatului

Peste 4300 de candidaţi au participat la evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională

> Majoritatea a susţinut proba la limba engleză

 4323 de candidaţi au participat la proba C a bacalaureatului, de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, cei mai mulţi, 3877, susţinând proba la limba engleză. Alţi 778 de candidaţi au echivalat competenţele cu certificate europene în cadrul unor examene cu recunoaştere internaţională sau au promovat proba în serii anterioare.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională – proba C din cadrul sesiunii iunie-iulie 2017 a examenului naţional de bacalaureat, s-a desfăşurat în perioada 14-16 iulie. La această probă s-au înscris 5192 de candidaţi suceveni, dintre care la limba engleză – 4525, la limba franceză – 609, la limba germană – 47, la limba rusă – 4 şi la limba spaniolă – 7.

Sursa citată precizează că 778 de candidaţi au echivalat competenţele cu certificate europene în cadrul unor examene cu recunoaştere internaţională sau au susţinut proba în serii anterioare, dintre care la limba engleză – 648, la limba franceză – 93, la limba germană – 35, limba rusă – 1, limba spaniolă – 1.

Din totalul celor 4414 candidaţi înscrişi pentru susţinerea probei C, au fost prezenţi 4323.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: