În minivacanţa de 1 Mai

Jandarmii suceveni vor fi peste tot

> 30 de jandarmi montani vor bate în fiecare zi traseele turistice şi staţiunile din judeţ

 Weekendul acesta va fi unul plin de treabă pentru jandarmii suceveni. Aceştia vor asigura în zilele de 29 şi 30 aprilie măsurile de ordine publică la expoziţia de maşini „Car and moto meeting” de pe platoul din centrul municipiul Câmpulung Moldovenesc şi la cinci meciuri din cadrul ligilor a IV-a şi a V-a de fotbal, în localităţile Rădăuţi, Fălticeni, Preuteşti, Vama şi Vatra Dornei.

În minivacanţa de 1 Mai, zilnic, 70 de jandarmi vor acţiona, preventiv, în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice, organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie.

Jandarmii montani vor fi de asemenea în alertă, zilele libere anunţând un aflux mare de vizitatori în staţiunile montane ale judeţului. Astfel, 30 de jandarmi din cadrul posturilor montane Vatra Dornei, Broşteni, Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa, Frasin şi Gura Humorului vor fi prezenţi în fiecare zi pe traseele turistice şi în staţiuni, cu scopul menţinerii unui climat de linişte, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, respectarea legislaţiei privind organizarea activităţilor de picnic, a normelor de mediu şi a celor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane.

„Jandarmii montani vor patrula în apropierea spaţiilor de cazare şi a locurilor de campare a turiştilor, în zona munţilor Călimani şi Rarău, în locurile de agrement din parcul dendrologic «Ariniş», lunca râului Moldova şi zona Piatra Pinului, fiind pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale” a comunicat slt. Nicoleta Andronic, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: