Suceveanul Teodor Chira, medalie de argint la un turneu internaţional din Ungaria

Luptătorul sucevean Teodor Chira a participat, zilele trecute, împreună cu lotul naţional de juniori al României, la un puternic turneu internaţional organizat în localitatea Dorog, din Ungaria, şi care a reunit la start sportivi din 16 ţări. Sportivul pregătit de Valerică Gherasim la CSM-LPS Suceava a ajuns în finala categoriei 100 kg, ocupând locul II dintr-un total de 19 participanţi.

„Chira a făcut un progres extraordinar în ultima perioadă, a dobândit experienţe noi de la un turneu la altul. E un rezultat foarte bun, care a contribuit la locul III ocupat de România în clasamentul pe echipe”, a declarat Valerică Gherasim, care a mulţumit Primăriei Suceava, Consiliului Local Suceava şi Consiliului Judeţean Suceava pentru sprijinul acordat.

Tot în weekendul trecut, alţi 20 de luptători de la CSM Suceava şi LPS Suceava s-au deplasat la Piteşti, unde au susţinut un test important înaintea primei etape a Campionatului naţional de lupte greco-romane rezervat juniorilor I. Performerul delegaţiei a fost Adrian Agache, sportivul pregătit de Daniel Ciubotaru la CSM Suceava reuşind să se impună la categoria 74 kg.

Marian Hangaleţ (LPS Suceava) a disputat finala la categoria 50 kg, în vreme ce Tudor Ursachi (CSM Suceava), Răzvan Mihalache (LPS Suceava) şi Marian Ion (CSM Suceava) au ocupat locul III la categoriile 60, 74, respectiv 96 kg. În alte trei rânduri, luptătorii suceveni s-au clasat pe locul V prin Marius Blându, Marius Mănălăchioaie şi Ioan Moisei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: