La Concursul Internaţional „Race Days International” Dortmund

Performanţă remarcabilă pentru Delia Elena Ostafi

Recent, sportiva Delia Elena Ostafi, de la CSŞ Suceava, a participat la Concursul Internaţional de Înot „Race Days International Swimfestival” de la Dortmund, în Germania. La competiţie au luat startul peste 700 de sportivi din Germania, Olanda, România, Luxemburg, Rusia, Liechtenstein şi Suedia.

Înotătoarea suceveană a avut o comportare absolut remarcabilă, reuşind să urce pe podiumul de premiere în toate cele opt probe în care a concurat. Delia Elena Ostafi a câştigat medalia de aur în probele de 50 metri spate şi 100 metri liber, medalia de argint în probele de 50 metri liber, 50 metri fluture, 400 metri liber, 200 metri mixt şi 200 metri liber şi medalia de bronz în proba de 50 metri bras. Totodată, tânăra înotătoare suceveană s-a calificat în trei finale la categoria de vârstă 2004 şi mai mici unde a ocupat următoarele locuri: VI la 50 metri spate, VII la 50 metri liber şi tot VII la 50 metri fluture.

La finalul competiţiei desfăşurate în Germania, Delia Elena Ostafi a fost desemnată cea mai bună sportivă la categoria de vârstă 11 ani fete, câştigând Minicupa oferită de organizatori pentru copii născuţi între 2004 şi 2008. Delia Elena Ostafi este pregătită la CSŞ Suceava de antrenorii Cezar Moscaliuc, Luis Lăcătuş şi Andrei Pinticanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: