Judeţul Suceava, vizitat de peste 370.000 de turişti în 2016

> Preşedintele Consiliului Judeţean: „Cred că este încă foarte mult potenţial”

Potrivit Biroului de turism al CJ Suceava, în 2016, judeţul a fost vizitat de peste 370.000 de turişti, acesta fiind un record, a declarat, miercuri, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur.

El a arătat, într-o conferinţă de presă, că au fost evenimente bune care au atras turişti în zonă şi a anunţat că instituţia pe care o conduce urmează să încheie un parteneriat cu asociaţiile de turism pentru ca, împreună cu acestea, să fie stabilită o strategie prin care să fie atraşi şi mai mulţi turişti în zonă.

„Vom avea obiective, ţinte, un calendar care să atragă turişti şi o strategie care să mărească numărul de turişti” a spus Flutur.

El a menţionat că va trebui analizat şi cât din potenţialul turistic al zonei este valorificat acum şi cât ar trebui să fie valorificat. „Cred că este încă foarte mult potenţial” a spus preşedintele CJ Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI