Judeţul Suceava, vizitat de peste 370.000 de turişti în 2016

> Preşedintele Consiliului Judeţean: „Cred că este încă foarte mult potenţial”

Potrivit Biroului de turism al CJ Suceava, în 2016, judeţul a fost vizitat de peste 370.000 de turişti, acesta fiind un record, a declarat, miercuri, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur.

El a arătat, într-o conferinţă de presă, că au fost evenimente bune care au atras turişti în zonă şi a anunţat că instituţia pe care o conduce urmează să încheie un parteneriat cu asociaţiile de turism pentru ca, împreună cu acestea, să fie stabilită o strategie prin care să fie atraşi şi mai mulţi turişti în zonă.

„Vom avea obiective, ţinte, un calendar care să atragă turişti şi o strategie care să mărească numărul de turişti” a spus Flutur.

El a menţionat că va trebui analizat şi cât din potenţialul turistic al zonei este valorificat acum şi cât ar trebui să fie valorificat. „Cred că este încă foarte mult potenţial” a spus preşedintele CJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: