Jucătorii echipei Foresta Suceava se află în vacanţă până pe 11 ianuarie

La capătul unui sezon de toamnă în care au alternat evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite, fotbaliştii Forestei se află în plină vacanţă de iarnă. Sucevenii se vor bucura de zilele libere până pe data de 11 ianuarie, atunci când antrenorii Cristian Popovici, Bogdan Tudoreanu şi Marius Gireadă au programat reunirea lotului în vederea demarării pregătirii pentru partea a doua a campionatului.

„Galben-verzii” vor efectua vizita medicală şi vor rămâne în localitate foarte puţin, pentru că plecarea în stagiul de pregătire centralizată este programată peste doar trei zile, pe 14 ianuarie. Locul ales de conducerea clubului pentru stagiul montan este Câmpulung Moldovenesc, unde se va pune accent în special pe acumulările fizice. Antrenorul principal Cristi Popovici a vorbit în repetate rânduri pe parcursul acestui sezon de lipsa de prospeţime a echipei pe care a preluat-o în runda a doua şi a menţionat că efectuarea unei pregătiri fizice ireproşabile este principalul său deziderat pentru intersezon.

Revenirea acasă este programată pentru 25 ianuarie, de la această dată sucevenii urmând să intre într-un program de meciuri amicale şi de antrenamente în care se va pune accent pe pregătirea tehnico-tactică.

În prima etapă din 2017, pe 25 februarie, Foresta va primi pe „Areni” vizita formaţiei ASU Poli Timişoara.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI