Şampanie şi urări, în ultima şedinţă din 2016 a CL Suceava

 > „Cred că împreună am făcut lucruri bune pentru suceveni, la Primărie venind oameni care apreciază că oraşul s-a transformat în bine” a spus edilul-şef Ion Lungu

Ieri, la încheierea ultimei şedinţe ordinare a deliberativului municipal, Ion Lungu, primarul Sucevei, a făcut urări şi a ciocnit un pahar de şampanie cu membrii deliberativului local. La întrunire au participat 22 dintre cei 23 de consilieri, cele 25 de puncte de pe ordinea de zi, precum şi încă altele zece de proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi suplimentară fiind analizate în doar oră şi 40 de minute. Astfel, aceasta a fost una dintre puţinele şedinţele scurte şi lipsite de aprigi dispute ale legislativului local.

Ion Lungu a reliefat că, în ciuda a două rânduri de campanii electorale, în 2016 autorităţile administraţiei publice locale au aprobat proiecte importante pentru locuitorii reşedinţei de judeţ. În acest sens, dovadă sunt şi aprecierile favorabile din partea cetăţenilor urbei. „Vreau să vă mulţumesc pentru toată activitatea desfăşurată în 2016. Cred că împreună am făcut lucruri bune pentru suceveni, la Primărie venind oameni care apreciază că oraşul s-a transformat în bine. Fiind ultima şedinţă ordinară, vă doresc multă sănătate, atât dumneavoastră, cât şi familiilor” a spus Ion Lungu, urând tuturor sărbători fericite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: