Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici:

Vremea frigiderelor, televizoarelor şi buteliilor promise în campanie a trecut

> Alegătorii va trebui să pună accent pe calitatea candidaţilor şi pe programe

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, joi, după ce formaţiunea a depus listele de candidaţi la Biroul Electoral Judeţean Suceava, că a trecut vremea frigiderelor, televizoarelor şi buteliilor promise în campania electorală, iar electoratul va trebui să pună accent pe calitatea candidaţilor şi pe programele de guvernare ale partidelor care participă în alegeri.

PMP Suceava a depus liste complete, cea de la Senat fiind deschisă de fostul primar de Rădăuţi, Aurel Olărean, iar cea de la Camera Deputaţilor de Corneliu Popovici.

Popovici a spus că pe liste sunt candidaţi care reprezintă toate zonele judeţului şi că PMP Suceava speră într-un scor de peste 10% şi crede că va obţine acest rezultat.

El a arătat că buna activitate a unor parlamentari se reflectă şi prin condiţiile de viaţă pe care cei care i­-au ales le au, dar că, din păcate, nu se poate spune şi despre Suceava acest lucru.

„Mandatul 2012 – 2016 al parlamentarilor de Suceava, şi nu au fost puţini, au fost 19, lasă de dorit. Nu o spunem noi, PMP, ci chiar sunt declaraţiile liderilor politici care conduc judeţul Suceava şi care recunosc astăzi că judeţul Suceava face parte din zona judeţelor României slab dezvoltate” a spus Popovici.

El consideră că alegătorii judeţului Suceava vor trebui să pună accent pe această analiză, iar parlamentarii ce vor reprezenta judeţul Suceava să-şi facă datoria.

„Vremea frigiderelor, televizoarelor sau buteliilor promise în campanie electorală a trecut” a spus liderul PMP Suceava, care a subliniat că trebuie făcută o analiză la rece şi trebuie analizate şi categoriile de oameni propuşi de partide.

El a mai spus că PMP Suceava îşi doreşte o campanie electorală în care competitorii să dezbată idei, programe, o campanie pozitivă, din care cel care să câştige să fie cetăţeanul.

Popovici a precizat că PMP are programe pentru a creşte nivelul de trai al cetăţenilor judeţului Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI