Cu 45 de zile înainte de alegerile parlamentare

Guvernul schimbă subprefectul de Suceava

> Radu Ionuţ Creţuleac, numit subprefect în locul lui Atanasă Nistor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a anunţat, ieri, că Guvernul a luat decizia înlocuirii unui prefect şi a patru subprefecţi, între care cel al judeţului Suceava, Atanasă Nistor.

În locul lui Nistor, Guvernul a decis numirea în funcţia de subprefect a lui Radu Ionuţ Creţuleac.

Creţuleac a mai fost subprefect al judeţului Suceava în Guvernul Emil Boc.

Atanasă Nistor a preluat funcţia de subprefect al judeţului Suceava în martie 2014, fiind numit în locul lui Constantin Harasim.

În martie 2015, Constantin Harasim preia din nou funcţia de subprefect în locul lui Atanasă Nistor, însă doar pentru o săptămână, fiind numit prefect de Suceava în locul lui Florin Sinescu, iar Nistor repus în funcţia de subprefect.

Decizia premierului Dacian Cioloş vine cu 45 de zile înaintea alegerilor parlamentare, într-un context în care Prefectura este cea care se ocupă de organizarea alegerilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI