Majoritatea candidaţilor respinşi şi-a completat dosarele

15 din cei 17 candidaţi suceveni la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct ale căror dosare au fost invalidate, au depus luni documentele prevăzute de metodologie.

Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, prof. Gheorghe Lazăr, a declarat luni că 15 din cei 17 candidaţii la concursul de ocupare a funcţiilor vacante de director şi director adjunct, ale căror dosare de candidatură au fost respinse ca urmare a lipsei unor documente sau prezentării unor documente incomplete, au prezentat, luni, la Comisia judeţeană de organizare a concursului, documentele prevăzute de metodologie. Lazăr a spus că documentele au fost înaintate MENCŞ, aşteptându-se un răspuns cu privire la validarea sau invalidarea candidaturii acestora, urmând ca în cursul zilei de marţi lista privind rezultatele verificării îndeplinirii condiţiilor de înscriere la concurs să fie reactualizată şi publicată pe site­ul IŞJ Suceava

Reamintim că, din totalul celor 309 dosare de înscriere înregistrate în judeţul nostru, 17 candidaţi nu au îndeplinit condiţiile de înscriere, fiindu-le invalidate dosarele de înscriere. În 27 de şcoli sucevene nu s­-au înscris candidaţi la concursul pentru ocuparea funcţiei de director, iar pentru opt posturi de director adjunct nu s­-au înscris candidaţi. În judeţul Suceava sunt scoase la concurs 213 posturi de director şi 70 de posturi de director adjunct.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI