Flutur cere CJ Suceava să reanalizeze plecarea la Bergamo planificată pentru finele lui octombrie

> Judeţul Suceava va participa în luna februarie la târgul de turism de la Bergamo, aşa cum fusese invitat iniţial

Consiliul Judeţean Suceava urmează să decidă în următoarea şedinţă dacă va mai participa sau nu la Târgul de bunuri de larg consum de la Bergamo ce urmează să se desfăşoare în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, aşa cum a decis deliberativul în ultima şedinţă, sau decide să participe doar la Târgul de turism la care fusese invitat iniţial, din perioada 17­-19 februarie 2017.

Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, care a iniţiat proiectul de hotărâre privind participarea la târgul de bunuri de larg consum de la finele lui octombrie, a anunţat că ia în calcul să propună CJ ca judeţul nostru să fie prezent doar la Târgul de turism din februarie, nu la ambele.

Flutur a explicat că această decizie a fost luată în urma unei analize făcute cu responsabili din turism din CJ, dar şi în urma atenţionărilor primite atât din presă, cât şi din partea mediului politic sucevean, în condiţiile în care Târgul de la Bergamo din octombrie e cu puţin timp înaintea demarării campaniei electorale.

El a arătat că, din punctul său de vedere, diaspora trebuie să fie un partener pentru promovarea judeţului Suceava şi că nu doreşte să implice diaspora în dispute politice.

Flutur a subliniat că Suceava nu renunţă la participarea la Târgul de turism de la Bergamo din februarie, dar că el propune să nu se mai participe la acţiunea de promovare a Bucovinei ce urma sa aibă loc în octombrie, ca un preambul la târgul din februarie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI