Sute de arme cu aer comprimat confiscate în PTF Siret

 politisti-de-frontieraUn cetăţean turc este cercetat de poliţiştii de frontieră de la PTF Siret pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Sadzk C., în vârstă de 55 de ani, a fost prins cu 1.210 de arme cu aer comprimat şi 327 accesorii pentru acestea, mascate într-un transport de piese auto.

Turcul s-a prezentat în punctul de trecere la volanul unui un automarfar marca DAF, cu remorcă, în data de 4 octombrie. Având suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra automarfarului. Armele şi accesoriile au fost descoperite ambalate în peste 240 de colete, printre pachetele cu marfa legală, respectiv piesele auto.

„Întreaga cantitate de armament a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unui echipaj din cadrul IPJ Suceava, pentru continuarea cercetărilor” a comunicat comisar-şef de poliţie Ilie Poroch-Seriţan, purtător de cuvânt al STPF Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI