La Suceava

Violonistul Alexandru Tomescu, într-un concert extraordinar cu vioara Stradivarius Elder-Voicu

alexandru-tomescuRenumitul violonist Alexandru Tomescu va susţine, miercuri, 1 iunie a.c., de la ora 20, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Ioan Nepomuk” din Suceava, un concert extraordinar cu vioara Stradivarius Elder-Voicu construită în anul 1702.

Spectacolul este organizat de Clubul Rotary Suceava Bucovina şi face parte din Turneul Internaţional Stradivarius 2016.

„Aşadar, vioara Stradivarius Elder­Voicu 1702, unul din cele mai bine conservate instrumente din lume din această serie, poposeşte anul acesta şi la Suceava. În cadrul spectacolului, sucevenii o vor putea urmări şi pe artista Ana Munteanu şi reprezentaţia de sand art (pictură pe nisip)” transmit organizatorii.

Pornit în 2015, Turneul Internaţional Stradivarius are ca scop salvarea Casei Enescu şi strângerea de fonduri pentru transformarea ei într-o academie de muzică şi arte vizuale.

Invitaţiile la eveniment se găsesc la membrii clubului Rotary Suceava Bucovina. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI