Lansarea candidaţilor PSD Suceava la alegerile locale în prezenţa şefului partidului, Liviu Dragnea

lansarea-candidati-PSD-2Peste 1000 de persoane au participat, la Casa Culturii din Suceava, la lansarea candidaţilor PSD la alegerile locale. La eveniment a fost prezent şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liderul naţional al social-democraţilor a insistat asupra unei situaţii politice din ce în ce mai dificile create de guvernul actual al ţării. „Teama mea e ca răul de acum încolo începe să vină cu acest guvern de tehnocraţi. Am vorbit cu tehnocraţi adevăraţi, care susţin că le e ruşine să se mai numească aşa. M-am gândit şi că nu e greu să facem o comparaţie cu ce am guvernat noi. De ce de fiecare dată când am guvernat noi s-­au găsit bani pentru dezvoltare şi când guvernează ei nu mai sunt bani? Aceleaşi cuvinte: austeritate, tăiem salarii şi pensii.

Nu cumva în aceste luni de la începutul anului, când fermierii aveau nevoie să fie sprijiniţi pentru că este o concurenţă acerbă între produsele noastre şi cele din UE, nu se dau subvenţii? În condiţiile în care banii există, procedurile există!

Cum putem noi să ne gândim că aducem pui din Polonia şi îi vindem mai ieftin ca la noi? Simplu, cei din Polonia sunt sprijiniţi financiar. Trebuie să ne gândim deja la un prejudiciu imens creat României”.

Liviu Dragnea a aruncat apoi o privire mai degrabă ironică asupra contracandidaţilor importanţi ai PSD în aceste alegeri, mirându-se de ce unii, precum Gheorghe Flutur, care şi-au dat deja măsura valorii, mai candidează: „Despre Flutur aş vrea să vorbesc puţin pentru că nu prea am ce spune. Îl cunoaşteţi, e cuminte, serios, de ce mai vrea să candideze sincer nu îl înţeleg. Şi-a dat măsura valorii, a arătat tot ce se poate şi cât de rău se poate”.

Iar Ion Lungu a condus Suceava 12 ani, ratând suficiente oportunităţi. „E păcat ca municipiul să rămână o insulă blocată în mijlocul judeţului. Lungu stă de 12 ani, e suficient, a ratat suficiente oportunităţi. E nevoie de un primar ca Tibi care poate face ca primar ce a făcut ca medic.

Administraţia din oraş are nevoie de însănătoşire, de curăţenie, de o abordare strategică şi integrată care să pună Suceava în centrul zonei metropolitane. Potenţialul oraşului e uriaş, dar e nevoie de cineva ca să împingă energiile către progres.

Brădăţan e cinstit şi corect şi are o calitate care poate face diferenţa. Noi, PSD­-iştii, iubim oamenii”.

PSD trebuie să câştige alegerile din toamnă, pentru a continua să facă lucruri bune pentru ţară. „Eu zic că în toamnă va trebui să le luăm ţara înapoi, care e a noastră, a celor care o iubim şi care ne sacrificam pentru ea. Vă rog să mergeţi cu curaj în această campanie pentru că aveţi în spate un partid responsabil care a făcut doar lucruri bune în ţară. Aveţi în spate un partid care oferă garanţia lucrului bine făcut. Să îl aveţi primar la Suceava pe Brădăţan şi pe Nechifor preşedinte de CJ. La toamnă, să recâştigăm România”, a concluzionat Liviu Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: