O femeie s-a înscris pentru funcţia de primar al Sucevei

Cinci bărbaţi şi o femeie s-­au înscris în cursa pentru câştigarea funcţiei de primar al Sucevei.

Alina-Alupoaei-Geonea-2Astfel, au fost înscrise candidaturile pentru funcţia de primar a lui Ion Lungu din partea PNL pentru al patrulea mandat de primar, a lui Tiberius Brădăţan din partea PSD, care este director medical al Spitalului Judeţean Suceava, a deputatului Alexandru Băişanu, liderul ALDE Suceava, a lui Marian Andronache, din partea PMP, director în Primăria Suceava, a lui Marius Boghian din partea UNPR şi a Alinei Alupoaei-Geonea din partea PER.

Ultima înscrisă în cursă este candidatul PER, Alina Alupoaie-­Geonea, care a declarat că îşi propune să ecologizeze clasa politică actuală şi să vină cu un suflu nou, tineresc, în administraţia locală.

„Vreau să avem oraşul mult mai curat. Vreau să reparăm ceea ce s­-a stricat în acest oraş”, a spus Alina Alupoaei­-Geonea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: