Pentru al patrulea mandat de primar al oraşului Gura Humorului

Marius Ursaciuc va candida independent

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, va candida independent pentru al patrulea mandat de primar al oraşului Gura Humorului.

Ursaciuc şi-a retras în cursul zilei de marţi candidatura înscrisă din partea PNL şi a înscris un nou dosar de candidatură, de această dată ca independent.

Decizia lui Ursaciuc a fost luată după ce Judecătoria Gura Humorului a respins, marţi, contestaţia formulată de contracandidatul din partea PSD, Stelian Simerea.

Marius Ursaciuc a declarat că a decis să-şi asume o candidatură de independent pentru a nu crea probleme PNL şi că, în calitate de primar independent, va fi, ca şi până acum, primarul tuturor humorenilor.

Totodată, Ursaciuc a spus că va susţine listele de candidaţi ale liberalilor în aceste alegeri locale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: