Aurel Olărean participă în alegerile locale şi este primul pe lista PMP la Consiliul Municipal Rădăuţi

Actualul primar suspendat din municipiul Rădăuţi, Aurel Olărean, va participa în alegerile locale din iunie şi este candidatul PMP pentru Consiliul Municipal Rădăuţi.

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că Olărean este pe primul loc pe lista de candidaţi PMP pentru CL Rădăuţi.

„E un om cu experienţă în administraţie şi poate să aibă un cuvânt de spus în viitorul Consiliu Local”, a spus Popovici.

El a arătat că PMP a fost reorganizat în Rădăuţi şi că acum vine cu noi propuneri, astfel încât pentru funcţia de primar candidează Bogdan Nicolau, care a demisionat din UNPR şi funcţia de viceprimar, iar primul pe lista pentru Consiliul Local este Aurel Olărean.

Popovici a spus că organizaţia PMP Rădăuţi era o organizaţie subordonată ALDE, ceea ce nu e de acceptat.

El a făcut referire la faptul că fostul preşedinte al PMP Rădăuţi, Adrian Puiu, a demisionat din PMP şi s-­a înscris în ALDE.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: