În perioada Sărbătorilor Pascale

Activitatea SJU Suceava se va desfăşura normal

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat că activitatea unităţii spitaliceşti se va desfăşura normal în perioada sărbătorilor pascale, fiind asigurat stocul de medicamente şi materiale sanitare necesare. Pacienţii care nu sunt la regim alimentar vor beneficia de un meniu special, ce include mâncăruri tradiţionale de Paşte.

Rîmbu a spus că graficul privind asigurarea cu personal medical a gărzilor pentru perioada sărbătorilor pascale a fost definitivat, programul de funcţionare al SJU fiind cel specific zilelor de sâmbătă şi duminică.

El a precizat că pacienţii internaţi în spital, care nu sunt la regim alimentar, vor beneficia de un meniu conţinând mâncăruri tradiţionale de Paşte, precum cozonac, ouă roşii, sarmale sau friptură. Cei aflaţi la regim vor avea un meniu adaptat la indicaţiile medicilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: