Programul de vizitare la Muzeul de Istorie din Suceava ar putea fi prelungit

Directorul Muzeului Bucovinei din Suceava, Emil Constantin Ursu, a declarat că oportunitatea prelungirii programului de vizitare a Muzeului de Istorie este studiată, în prezent, de conducerea instituţiei, arătând că o astfel de măsură presupune suplimentarea schemei de personal cu încă cel puţin patru posturi, întrucât s-­ar lucra în două schimburi. El a explicat că suprafaţa Muzeului de Istorie a fost extinsă de la 3000 mp la 7320 mp, ceea ce permite organizarea, printre altele, a unei expoziţii permanente ce cuprinde Sala Tezaur, Sala Tronului şi secţiunile Istorie veche, Ev Mediu şi Istorie contemporană, a două expoziţii temporare, a unei săli multimedia, a unei săli de conferinţe şi a unui magazin la parterul clădirii. Ursu a spus că în cazul în care CJ Suceava va putea suplimenta schema de personal a Muzeului de Istorie, programul de vizitare ar putea fi prelungit cu două ore, astfel că în timpul iernii programul de vizitare va fi până la ora 19, iar în timpul verii va fi până la ora 20.

Directorul Muzeului Bucovinei a precizat că în perioada aprilie-octombrie, programul de vizitare a Muzeului de Istorie din Suceava este între orele 10 şi 18, iar în perioada octombrie-aprilie, între orele 9-­17. El a mai spus că deschiderea Muzeului de Istorie din Suceava va avea loc în cursul lunii iunie 2016.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: