La Salonul de inventică pentru tineri cercetători de la Sibiu

Palmares impresionant al studenţilor USV

Două medalii de aur, o medalie de argint, marele premiu al juriului şi Cupa Cadet Inova reprezintă palmaresul studenţilor Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul USV la Salonul de inventică pentru tineri cercetători organizat de Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu.

Potrivit USV Suceava, studenţi ai FIESC au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Salonul de inventică pentru tineri cercetători Cadet Inova organizat de Academia Forţelor terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu. În urma jurizării, studenţii Pavel Popescu, Mihai Cenuşcă şi Sergiu Dan Pata, coordonaţi de dr. ing. Dan Milici, au obţinut medalia de aur a Salonului „Cadet Inova”, cu felicitările juriului, pentru invenţia „Sistem pentru evaluarea nivelului de concentrare pe baza semnalului electroencefalografic (EEG)”.

Studenţii Marian Ciprian Pavăl şi Cătălin Chiorescu, coordonaţi de dr. ing. Călin Ciufudean, au obţinut medalia de aur a salonului pentru invenţia „Dispozitiv de identificare a imperfecţiunilor lemnului SV­WOODP”, iar studenţii Ilie Romaniuc, Elena Daniela Olaru, Ovidiu Magdin Tanta şi Mihaela Poienar, coordonaţi de dr. ing. Ilie Niţan, au obţinut medalia de argint a salonului, cu felicitările juriului, pentru „Sistem de irigaţie cu pompe electrochimice”.

Marele Premiu al Juriului şi Cupa Cadet Inova au fost obţinute de studentul Marius Ioan Hatnean, coordonat de dr. ing. Călin Ciufudean, pentru invenţia „Sistem pentru reducerea consumului de gaz (SRCG)”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: