„Ora antidrog altfel !”

În săptămâna 18-22 aprilie a.c., Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava, a organizat, la nivel local, în unităţile şcolare gimnaziale şi liceale, „Ora antidrog altfel!”, în cadrul Programului Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, ne-a informat subcomisar de poliţie Sidoriuc Simona, şef birou CPECA Suceava.

prevenire antidrog 1Aflăm că, în funcţie de caracteristicile psihologice ale vârstei, de interesele şi aptitudinile adolescenţilor, specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava au fost alături de elevi, prin derularea de activităţi de prevenire a consumului de droguri, cu caracter nonformal, care s-au desfăşurat la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni şi la Şcoala cu Clasele I-VIII „Miron Costin” Suceava. Au avut loc activităţi de informare-educare, vizionări de filme şi spoturi cu mesaj antidrog, aproximativ 150 de elevi fiind informaţi cu privire la fenomenul drogurilor în cadrul „Orei antidrog altfel”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: