Contractul de zeci de mii de lei pentru site-ul cinematografului „Modern” a fost reziliat

> „Celebrul site nu a adus niciun prejudiciu economic, pentru că serviciile nu s-au furnizat, iar contractul a devenit nul de drept” susţine primarul Ion Lungu

 Contractul pentru realizarea şi furnizarea de servicii aferente paginii web a cinematografului „Modern” din Suceava nu a mai fost pus în aplicare, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, primarul Ion Lungu. Şeful executivului precizează că achiziţia a fost făcută prin Serviciul de achiziţii publice al Primăriei, iar suspiciunile privind suma exagerată care urma să fie alocată din bugetul local au avut drept cauză o „eroare de comunicare”.

site-cinematograf-modern„Celebrul site a adus un prejudiciu de imagine Primăriei. Nu a adus niciun prejudiciu economic pentru că, la vremea respectivă, era stabilit un termen de livrare a acelor servicii. Acestea nu s-au furnizat şi, ca atare, contractul s-a reziliat, devenind nul de drept” susţine Lungu.

Edilul-şef nu s-a pronunţat asupra supraevaluării serviciilor în cauză, menţionând că procedura ar putea fi reluată. „În perioada următoare o să verificăm caietul de sarcini şi o să-l mai scoatem încă o dată la licitaţie” a arătat Ion Lungu.

Reamintim că, la începutul lui februarie, viceprimarul Lucian Harşovschi făcea public că o sumă de 80.000 de lei va fi plătită de la bugetul municipiului Suceava pentru pagina web Cinemamodernsuceva.ro a cinematografului „Modern”. El preciza că site-ul în cauză a fost realizat de o firmă bucureşteană, care se va ocupa inclusiv de activităţile de actualizare şi de mentenanţă a acestuia şi că se fac demersuri pentru introducerea plăţii online cu card bancar a biletelor. Ulterior, Lucian Harşovschi a revenit, spunând că este vorba doar despre 60.000 de lei pe an, în aceeaşi bani intrând şi două aplicaţii pentru telefoanele mobile, respectiv Android şi iOS, precum şi alte servicii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: