Două dintre cele mai importante centre oftalmologice din Suceava au fuzionat

medoptic2_mare

Clinica oftalmologică suceveană Oftalens a preluat Medoptic, cele două entităţi medicale au fuzionat. Această contopire a fost atent planificată şi a condus la crearea unei platforme medicale care va concura serios clinici oftalmologice din centre universitare cu tradiţie, reprezentând pentru Suceava medicală un pol de referinţă.

Experienţa şi expertiza profesională a medicilor, a cadrelor medicale şi a opticienilor care au făcut posibilă această fuziune, se împletesc într-un mod fericit cu un program de investiţii în tehnica medicală de ultimă oră. În această nouă clinică se pot trata de la cele mai uşoare afecţiuni ale ochilor, până la cele mai complicate disfuncţionalităţi care necesită intervenţii chirurgicale complexe.

Pacienţii cu afecţiuni oftalmologice au acum la dispoziţie două centre medicale care funcţionează unitar, la cele mai exigente standarde de calitate şi profesionalism. În ambele se lucrează acum sub brandul Medoptic.

De ce Medoptic? Aceasta este alăturarea fericită a două noţiuni care merg împreună în oftalmologie, partea de expertiză medicală şi cea de optică medicală de calitate. Practic, alăturarea acestor două concepte a creat numele acestui brand.

Prin această fuziune s-a urmărit ca tot ce este mai bun, util, inovativ şi care poate genera plus valoare să fie folosit în interesul pacienţilor, să îi ajute să-şi vindece afecţiunile ochilor, să aibă acces la intervenţii chirurgicale complexe în care sunt folosite cele mai sigure tehnici, cu aparatură şi materiale de ultima generaţie, lentile şi rame superioare, toate la un raport calitate preţ de neegalat.

Astfel, sucevenii au la dispoziţie în momentul de faţă serviciile Medoptic Areni, nume sub care funcţionează fostul centru oftalmologic Oftalens, situat în apropierea Policlinicii Areni, şi Medoptic Bucovina, din vecinătatea Complexului Comercial Bucovina – Complex Moda.

Centrul oftalmologic de diagnostic, tratament şi optică medicală Oftalens Suceava a fost deschis în anul 2011, ca urmare a implementării unui proiect european, prin care clinica a fost dotată cu echipament medical de ultimă generaţie, respectiv tomograf ocular OCT, biomicroscop, câmp vizual, autokeratorefractometru etc. Activitatea clinicii s-a diversificat în anii care au urmat, iar în septembrie Oftalens a preluat clinica Medoptic. Imediat a început şi investiţia pentru amenajarea blocului operator la Medoptic, pentru ca în cel mai scurt timp să se demareze activitatea chirurgicală în această locaţie.

Blocul operator de la noul Medoptic Bucovina a fost amenajat la cele mai înalte standarde medicale ale momentului, fiind prevăzut cu staţie de tratare a aerului şi filtre HEPA cu flux de aer laminar, pentru a asigura condiţiile intraoperatorii ideale şi pentru prevenţia infecţiilor intraspitaliceşti. Echipamentele şi aparatele chirurgicale, cele de asistenţă şi monitorizare ale pacientului precum şi materialele folosite sunt cele mai bune ale momentului. În acest fel, se garantează atât calitatea actului operator, cât şi a rezultatului postoperator. Intervenţiile se fac cu anestezie locală, sub atenta monitorizare a medicului anestezist.

Cea mai solicitată intervenţie este cea pentru cataractă, respectiv facoemulsificare cu ultrasunete şi implant de cristalin artificial foldabil, monofocal, multifocal sau toric, prin microincizie. Operaţia durează între 10 şi 25 minute, iar pacientul poate pleca acasă după 10 minute de la intervenţie. Gama afecţiunilor tratate chirurgical este completată de operaţiile pentru Glaucom, Entropion, Tumorete perioculare, Blefaroplastie, etc.

Dotarea cu echipamente medicale de top este una dintre caracteristicile Medoptic.

În aceasta clinică se fac tratamente pentru Retinopatia diabetică, Glaucom, Cataractă secundară şi Miopie forte folosind cel mai modern Laser – Carl Zeiss Meditec – VISULAS YAG III COMBI, care extinde spectrul de îngrijire a pacientului, pe care îl poate asigura cabinetul medicului oftalmolog. Terapia cu laser a devenit mai uşoară ca niciodată.

Majoritatea investigaţiilor preoperatorii se fac în fostul centru oftalmologic Oftalens – actualul Medoptic Areni, unde dr. Anca Trifina – Medic primar oftalmolog oftalmo-chirurgie îşi pregăteşte cu atenţie pacienţii. Aici actul medical este desăvârşit prin oferirea de consultaţii oftalmologice complexe şi se oferă tratamentele corecte pentru toate afecţiunile oculare.

Centrul oftalmologic Medoptic Bucovina este unul modern, care oferă pacienţilor săi servicii complete şi competente, efectuate de medici specialişti, permanent preocupaţi de creşterea calităţii prestaţiei medicale şi de obţinerea succesului terapeutic individualizat pentru fiecare pacient, prin medicii parteneri, dr. Alice Polonic-Medic primar oftalmolog şi dr. Carmen Danielevici – Medic specialist oftalmolog care au obţinut rezultate remarcabile şi implicit recunoaşterea acestora.

În ambele centre, Medoptic Areni şi Medoptic Bucovina, funcţionează departamente de optică medicală ultramoderne, care acoperă întreaga paletă de preferinţe, fiind oferite atât produse uzuale, cât şi articole premium şi de lux. Astfel, în domeniul lentilelor, Medoptic oferă garanţia celor mai importanţi producători Hoya, Essilor, Rodenstock, Zeiss, Ital-Lenti, etc., pentru care performanţele optice, confortul şi estetica reprezintă o continuă provocare. În acelaşi timp, ramele de ochelari sunt creaţii ale unor renumiţi designeri: Ray Ban, Vogue, Dolce Gabbana, Versace, Police, Valentino, Anna Hickman, Guess, Furla, Enni Marco, Escada, etc. Ramele, moderne sau clasice, satisfac cele mai exigente cerinţe.

De la alegerea ramei şi a lentilelor şi până la execuţia, cu maximă acurateţe, a ochelarilor, specialiştii Medoptic consiliază pacienţii şi clienţii în alegerea celor mai bune soluţii de vedere, graţie experienţei obţinute în cei 15 de ani de activitate în domeniul opticii, astfel încât fiecare pereche de ochelari sau de lentile de contact devine parte integrantă a „lookului” personal, iar conceptul de “a vedea mai bine” este completat de cel de a fi mai bine văzut. Garanţia calităţii este argumentul pentru care tot mai mulţi oameni vin şi îşi comandă lentilele şi ochelarii aici.

Această fuziune a făcut posibilă crearea de soluţii pentru toate problemele de vedere, oferind celor care apelează la serviciile Medoptic şansa de a avea la îndemână cele mai bune remedii oftalmologice.

Programarile se pot face la sediu, telefonic sau online pe www.medoptic.ro.

Medoptic Areni
Strada Mihai Viteazul nr. 54, Suceava
Telefon: 0330.806.105
e-mail: [email protected]

Medoptic Bucovina
Str. Stefan cel Mare 54-56, Complex Moda, Suceava
Telefon: 0230.551.093

„Ai grijă de ochii tăi!”

harta-pt-ambele-puncte-de-lucru-medoptic

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: