Actorul Charlie Sheen face obiectul unei anchete a poliţiei din Los Angeles

Scottine RossPoliţia din Los Angeles a declanşat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen. „Unitatea de gestionare a ameninţărilor a poliţiei din Los Angeles desfăşoară ancheta în acest dosar, iar informaţiile despre victimă sunt confidenţiale”, a declarat AFP poliţistul Matthew Ludwig, precizând că a fost emis un mandat de percheziţie.  El nu a dat niciun detaliu asupra motivului deschiderii anchetei, însă unele organe de presă afirmă că acesta ar fi legat de acuzaţiile potrivit cărora actorul ar fi ameninţat că o ucide pe fosta sa logodnică, Scottine Ross.

Revista Variety menţionează o presupusă „casetă audio” în care s-ar auzi Charlie Sheen ameninţând că angajează un ucigaş plătit cu 20.000 de dolari pentru a o elimina pe Scottine Ross. Tot în înregistrare actorul ar fi recunoscut că şi-ar fi minţit o parteneră sexuală în privinţa seropozitivităţii sale.

Nici Charlie Sheen, nici purtătorul său de cuvânt nu au putut fi contactaţi pentru a comenta aceste informaţii.

Vedeta din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate” şi Scottine Ross s-au logodit în 2014, dar nu au apucat să se căsătorească.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: