Avion, de patru ori pe săptămână, Suceava-Londra

Doug-Oliver-Nechifor-si-Mariuta> Cătălin Nechifor, preşedintele CJ Suceava, anunţă că, după Londra, următoarele destinaţii de pe Aeroportul Suceava sunt în Italia (Torino, Milano, Roma), Spania (Barcelona) şi Belgia (Bruxelles)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, în cadrul conferinţei de presă organizată cu ocazia anunţării deschiderii rutei Suceava­Londra cu Wizz Air, că se continuă discuţii pentru operarea de curse şi spre alte destinaţii europene.

Preşedintele CJ Suceava a spus că discuţiile cu Wizz Air durează de un an şi s­au purtat atât la Budapesta (sediul central Wizz Air), cât şi la Suceava şi Braşov, iar acum începe colaborarea cu acest operator aerian cu cursa Suceava­Londra.

„E un lucru mai puţin obişnuit ca o companie să deschidă o nouă rută cu patru zboruri pe săptămână”, a spus Nechifor.

El a adăugat că îşi doreşte ca pasagerii care vor călători dinspre Londra spre Suceava să fie şi turişti care să viziteze zona.

Nechifor a arătat că autorităţile judeţene au în vedere şi zboruri directe spre Barcelona în Spania, Torino, Milano sau Roma în Italia, dar şi Bruxelles în Belgia.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low­cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat, miercuri, că adaugă Suceava pe lista oraşelor de operare, de unde va oferi zboruri spre Londra Luton.

Wizz Air este deja cel mai mare transportator aerian din România, în funcţie de numărul de locuri oferite, iar Suceava va fi cea de­a noua destinaţie Wizz Air din ţară.

Noua rută din Suceava va face legătura între oraşul Suceava şi Londra Luton de patru ori pe săptămână.

Cu noul zbor din şi către Suceava, Wizz Air îşi consolidează poziţia pe piaţă şi oferă cele mai multe conexiuni aeriene între România şi restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga ţară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: