La Campionatele naţionale de seniori, tineret şi junior

Performanţe de excepţie pentru înotătorii suceveni

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bacău, s-a desfăşurat Campionatul naţional de seniori, tineret şi juniori la înot. La competiţie au luat startul 337 de sportivi de la 55 de cluburi din România.

CSŞ 3 Suceava a participat la naţionale cu un lot format din Teodor Marchitan, Timofte Claudiu, Mircea Nistor, Călin Stafie, Antonia Niţu şi Diana Lissov.

Performerele echipei sucevene au fost fetele. Diana Lissov a obţinut o medalie de aur la categoria tineret şi locul III în clasamentul senioarelor în proba de 50 metri bras şi locul III la categoria tineret în proba de 200 mixt, iar Antonia Niţu s-a clasat a III-a în proba de 200 metri spate la junioare.

Şi băieţii s-au comportat excelent, dar, dat fiind faptul că au concurat cu băieţi mai mari ca vârstă, s-au clasat în apropierea podiumului de premiere (Timofte Claudiu locul IV – 800 liber , Teodor Marchitan – locul IV la 100 bras, 50 bras la categoria tineret).

„Sunt mulţumit de modul în care s-au comportat sportivii noştri la această competiţie de anvergură. Sper ca ei să-şi menţină seriozitatea la antrenament pentru că au şansa să progreseze şi să ajungă la un nivel mult mai înalt” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: