„Ora Pământului”

Lumini stinse la Palatul Administrativ

> Earth Hour a fost iniţiată în Australia, la Sydney, pe de 31 martie 2007

Cu prilejul celebrării „Zilei Pământului”, pe 22 martie, Instituţia Prefectului judeţului Suceava se alătură evenimentelor organizate la nivel global, cât şi iniţiativei internaţionale de protejare a mediului. Sâmbătă, 19 martie, în intervalul orar 19.30 – 21.30, la nivel naţional a fost recomandată stingerea simbolică a luminilor de la sediile instituţiilor publice, companiilor, centrelor culturale etc. Astfel, după cum a anunţat prefectul Constantin Harasim, Suceava s-a raliat la această iniţiativă, prin stingerea luminilor de pe faţada clădirii Palatului Administrativ din Suceava, în intervalul orar amintit, denumit „Ora Pământului”.

„Având în vedere necesitatea desfăşurării activităţii în bune condiţii şi asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică asociate, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi lucrătorii de la situaţii de urgenţă au fost mobilizaţi să asigure măsuri de menţinere a fluenţei circulaţiei, prevenirea şi stingere a incendiilor şi alte măsuri conexe” a declarat Constantin Harasim.

„Ora Pământului” (Earth Hour) a debutat în Australia, la Sydney, pe data de 31 martie 2007, când două milioane de case şi sedii de companii australiene au stins luminile timp de o oră.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: