Înaintea disputei cu Rapid Bucureşti

Rapid CFR Suceava, „subţiată” serios

> Partida Rapid CFR Suceava – Rapid Bucureşti, din etapa a XXIII-a a Seriei I, se va disputa duminică, de la ora 11

 În runda a XXIII-a a Seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va primi, duminică, 20 martie, de la ora 11, vizita liderului Rapid Bucureşti. În meciul tur din Capitală, scorul a fost egal, 1-1.

Gruparea suceveană se confruntă cu o mulţime de absenţe pentru acest derbi. Din linia defensivă vor lipsi Velescu, suspendat, şi Dudea, convocat la lotul naţional Under 19 al României. Din ofensiva echipei gazdă va absenta ultima achiziţie, Boiciuc, convocat la lotul naţional de tineret al Republicii Moldova.

„Ne aşteaptă un meci dificil, mai ales în condiţiile în care nu putem alinia cel mai bun 11. Jucătorii sunt conştienţi de importanţa acestui joc şi de faptul că un rezultat bun poate oferi un moral excelent pentru partidele ce urmează.

Cei care vor intra pe teren trebuie să arate atitudine şi să demonstreze că merită să joace în eşalonul secund al fotbalului românesc. Avem nevoie de sprijinul publicului iubitor de fotbal din Suceava şi sper să facem un joc bun şi să nu pierdem” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Costel Ilie.

La meciul Rapid CFR Suceava – Rapid Bucureşti, care va fi televizat pe Digisport şi Dolcesport, intrarea va costa 10 lei. În tribune sunt aşteptaţi şi 200 de suporteri ai giuleştenilor.

Etapa a XXIII-a a Seriei I programează partidele:

Rapid CFR Suceava – Rapid Bucureşti

Oţelul Galaţi – Farul Constanţa

SC Bacău – Ceahlăul Piatra Neamţ

Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni

Gloria Buzău – Dunărea Călăraşi

ACS Berceni – CS Baloteşti

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI