De la victimele unor accidente rutiere sau agresiuni

SJU are de recuperat aproape două milioane lei, bani cheltuiţi pentru îngrijirea acestora

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Tiberius Brădăţan, a declarat, ieri, că, în 2015, în spital au fost tratate 469 de persoane care au fost victime din accidente rutiere sau rănite prin agresiune, pentru care spitalul a suportat cheltuieli în valoare de peste un milion de lei. Din aceşti bani, spre exemplu, peste 63.000 de lei s-au cheltuit cu un singur pacient, victimă a unui accident rutier, internat la spital pe 1 ianuarie 2015, pacient care a decedat ulterior. Din totalul cheltuielilor făcute în 2015 cu aceşti pacienţi, spitalul a reuşit să recupereze 759.305 lei, dar mai sunt de primit 414.000 lei.

De altfel, Spitalul Judeţean mai are de recuperat 1.531.874 de lei, sumă cheltuită în perioada 2000-2014, pentru victime ale accidentelor rutiere sau al unor cazuri de agresiune, multe dintre ele fiind încă pe rol, a mai precizat dr. Brădăţan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: