Lady Gaga lansează un videoclip şocant contra violurilor din campusurile universitare

Lady GagaLady Gaga a lansat un videoclip cu imagini şocante prin care vrea să tragă un semnal de alarmă împotriva violurilor din campusurile universitare din SUA, scrie ziarul „La Libre Belgique”. Intitulată „Till it happens to you” („Până când şi se întâmplă şi ţie”), melodia a fost compusă de interpreta americană împreună cu Diane Warren, autoarea documentarului „The Hunting Ground” („Terenul de vânătoare”), prezentat în 2015, axat pe violenţele sexuale în rândul studenţilor, fenomen tot mai răspândit. Realizat de regizoarea americană Catherine Hardwicke, cunoscută pentru filme precum „Twilight” („Amurg”) şi „Red Riding Hood” („Scufiţa roşie”), clipul este alb-negru, conţine trei scene de viol şi arată eforturile depuse de tinerele femei pentru a-şi reveni după aceste tipuri de agresiuni.

Lady Gaga a trecut ea însăşi prin momente similare şi s-a numărat printre primele personalităţi publice care”, care urmăreşte întărirea prezenţei poliţiei în campusurile universitare. Ca o dovadă suplimentară a implicării în acest domeniu, cântăreaţa pop a decis ca o mare parte a sumelor obţinute cu noua ei melodie să fie donate unor asociaţii care militează pentru apărarea drepturilor victimelor agresiunilor sexuale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: