David Beckham reacţionează la criticile din presă conform cărora nu ar fi un bun tată

David BeckhamFostul fotbalist britanic David Beckham a fost extrem de deranjat şi a reacţionat pe Instagram după apariţia în ziarul „Daily Mail” a unui articol care sesiza faptul că fiica sa, Harper, continuă să folosească suzeta deşi a împlinit patru ani şi acest obicei „poate provoca micuţei probleme de dicţie şi la dinţi”, scrie cotidianul spaniol „El Pais”. Publicaţia britanică a prezentat mai multe imagini în care fetiţa apărea cu suzeta în gură şi a inclus opiniile unor experţi potrivit cărora folosirea îndelungată a acestui obiect este nesănătoasă. Totodată, reamintind că serviciul de sănătate publică din Marea Britanie recomandă utilizarea suzetei numai până la vârsta de 12 luni a copilului, „Daily Mail” a apreciat că familia Beckham oferă un prost exemplu altor părinţi. „De ce oare unii oameni îşi imaginează că pot critica modul în care un părinte îşi creşte copilul fără a avea niciun fel de date?”, s-a întrebat retoric fostul jucător de fotbal transformat în om de afaceri şi fotomodel, pe contul său

de Instagram, urmărit de 10 milioane de persoane. „Toţi cei care au copii ştiu că, atunci când aceştia nu se simt bine sau au febră, faci tot posibilul să le alini suferinţa şi că aceasta (suzeta) este un element de liniştire în majoritatea cazurilor, aşa încât, voi, cei care criticaţi, trebuie să gândiţi de două ori înainte de a spune ceva despre copiii altora, pentru că, de fapt, nu aveţi niciun drept să mă criticaţi în calitate de tată”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: