Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de doi ani

Tom CruiseTom Cruise nu şi-a mai văzut fiica din căsătoria cu Katie Holmes, Suri, de mai bine de doi ani, deşi actorul s-a aflat de multe ori la New York, oraşul în care trăieşte şi fosta sa soţie alături de fiica lor, conform unor surse citate de starpulse.com.  Ultima fotografie publică în care apare Cruise alături de fiica sa datează din anul 2013, din timpul unei vacanţe în Munţii Adirondack.  „Tom Cruise se afla la doar câteva blocuri distanţă de Suri, dar nu şi-a făcut timp pentru a o vedea”, conform unei surse citate de publicaţia In Touch.  La 27 iulie, Suri, 9 ani, şi mama ei, Katie Holmes, au fost fotografiate la New York în timp ce Tom Cruise se afla în oraş pentru a participa la înregistrarea emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, la 30 Rockefeller Center. După aceea, starul a mai rămas trei zile la New York pentru a-şi promova ultimul film, „Mission: Impossible – Rogue Nation”, dar nu şi-a făcut timp pentru a-şi vedea fiica.

Actorul a pierdut deja unele momente unice din viaţa fiicei sale, cum ar fi prima ei zi de şcoală, conform publicaţiei In Touch.  Există zvonuri, reaminteşte starpulse.com, conform cărora Tom Cruise a pus capăt relaţiei cu fiica sa din cauza Bisericii Scientologice, actorul fiind un reprezentant de seamă al acestui cult religios.  Reprezentanţii actorului au susţinut în trecut că acesta îşi vede fiica, însă într-un cadru intim, departe de obiectivele aparatelor de fotografiat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: