Doi bărbaţi din Borşa trimişi în judecată pentru braconaj

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au trimis în judecată doi indivizi prinşi la braconat, în urmă cu 3 ani, în pădurile de la Cârlibaba.

Raul Gabriel Timiş şi Paul Sorin Danci vor fi judecaţi atât pentru săvârşirea infracţiunii de „braconaj cinegetic”, cât şi „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

În noaptea de 27 spre 28 aprilie 2012 cei doi au plecat din Borşa, cu un jeep, la vânătoare în pădurile de pe raza comunei Breaza administrate de Ocolul Silvic Cârlibaba, unde au împuşcat 4 căprioare şi un cerb.

„(…) Cei doi inculpaţi au comis acte de braconaj cinegetic constând în împuşcarea şi capturarea unui număr de cinci exemplare din specia cerb comun (patru femele şi un mascul), ambii deţinând şi folosind fără drept arme de vânătoare de tip carabină compatibile cel puţin cu calibrul 7 x 64 , în vederea valorificării cărnii provenite din infracţiune, cauzând un prejudiciu bugetului de stat în valoare de aprox. 60.000 euro” a comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: