A treia forţă politică

Cezar Cioată

Cezar Cioată

Preşedintele PC Suceava, deputatul Cezar Cioată, a declarat, marţi, că fuziunea dintre PC şi PLR se va produce vineri, în urma congreselor celor două formaţiuni.

El a salutat această acţiune politică şi şi-a exprimat convingerea că partidul rezultat în urma fuziunii va deveni a treia forţă politică în ţară după PSD şi PNL.

Cezar Cioată a subliniat că noul partid va candida pe liste proprii atât la alegerile locale, cât şi la parlamentare.

Până în 2017 formaţiunea va funcţiona cu conducere bicefală la nivel naţional, iar în judeţe – cu conducere unică, cu excepţia judeţelor unde ambii lideri sunt parlamentari, aşa cum este cazul judeţului Suceava.

În aceste condiţii, noul partid al cărui nume nu a fost încă anunţat, va fi condus la Suceava de copreşedinţii Cezar Cioată şi Constantin Galan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI