Radio Viva Fm, program live la Salonul Auto Bucovina !

Ascultătorii Viva Fm pot fi la curent cu noutăţile din lumea auto la Salonul Auto Bucovina, în perioada 19 – 21 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Radio VIVA FM vă prezintă cei mai renumiţi dealeri auto din Moldova. Realizatorii de programe se aliniază la grila de start, pe 19 iunie începând cu ora 12, şi pe 20 iunie, de la ora 15 pe esplanada Casei de Cultură cu program live plin de surprize. Se pot câştiga weekenduri la munte oferite de pensiunea Belvedere din Vatra Dornei, Hotel Sofia din Suceviţa şi multe pachete de răsfăţ pentru maşinile personale.

Pe perioada salonului auto vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanţilor la eveniment şi se vor acorda numeroase premii pentru cei care vor asista la acţiune.

Salonul Auto Bucovina 2015 este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava. Detalii despre campanie pe www.vivafm.ro. Vă aşteptăm!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: