Ziua Copilului la Palatul Copiilor

1-iunie-palat-6Premergător zilei de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, vineri, 29 mai, la Palatul Copiilor Suceava, s-au desfăşurat activităţi cultural-artistice şi distractive. Cel care a animat atmosfera a fost clovnul Bobo. Alături de copii şi profesori au fost şi părinţi, care pentru aproape două ore au pătruns şi ei în lumea copilăriei.

Fetele coordonate de prof. Mirela Duminică şi Aida Petrea au prezentat mai multe dansuri, elevi ai prof. Mihai Lungoci i-au încântat pe cei prezenţi cu melodii de muzică uşoară, iar cântecul popular a fost adus în atenţia publicului din curtea Palatului Copiilor (format în mare parte din părinţi şi bunici ai copiilor care au evoluat) de elevii prof. Daniel Aneculăesei.

Au fost premiaţi în cadru festiv elevii de la cercul de karting care au obţinut rezultate remarcabile la concursurile de profil de la Târgu Secuiesc şi Bacău, iar în final copiii s-au întrecut într-un concurs de desene pe asfalt, coordonator fiind prof. Petronela Rusu. La activitate a participat şi o delegaţie de la Şcoala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” din Şcheia, prezentând un panou cu felicitări dedicate copiilor de ziua lor.

Pentru activităţile desfăşurate în curtea palatului, conducerea instituţiei, dar şi noul colaborator al copiilor, clovnul Bobo, au oferit tuturor participanţilor bomboane şi baloane.

A fost o zi însorită şi la propriu şi la figurat, pentru că toţi participanţii s-au distrat, au cântat şi au dansat, dovedindu-se încă o dată că lumea copiilor e o lume… cu adevărat minunată!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI