Nora Iuga, invitata de onoare a Festivalului „Rezonanţe udeştene”, ediţia 2015

„Invitata de onoare a celei de-a XX-a ediţii a Festivalului naţional de literatură «Rezonanţe udeştene» este binecunoscuta scriitoare Nora Iuga, poetă, romancieră, traducătoare din limbile germană şi suedeză, care vine pentru prima dată în Bucovina!” transmite Carmen Veronica Steiciuc, coordonatoarea festivalului.

Sucevenii care doresc să o asculte pe Nora Iuga sunt invitaţi vineri, de la ora 12, în aula din corpul E al Universităţii „Ştefan cel Mare”. În acest context, scriitoarea îşi va lansa cărţile „Harald şi luna verde” (Polirom, 2014) şi „Câinele ud e o salcie” (Cartea Românească, 2013). Despre autoare şi cărţile sale vor vorbi universitarii Mircea A. Diaconu şi Daniela Petroşel, critici literari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: