Profesorul Aurel Constantin candidează la funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal

Aurel Constantin şi-a depus candidatura pentru postul de vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, care a rămas vacant după condamnarea definitivă a lui Manuel Costache, fostul manager al grupării Bucovina Rădăuţi. În vârstă de 55 de ani, Aurel Constantin activează de multă vreme ca profesor la Liceul cu Program Sportiv, însă va candida din partea clubului Sporting Suceava, acolo unde îndeplineşte funcţia de preşedinte. Aurel Constantin a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, fiind şi licenţiat în drept, după ce a urmat cursurile Academiei de Poliţie din Bucureşti. Acesta are o vastă experienţă fotbalistică, în cei 30 de activitate trecând prin mâinile sale fotbalişti care au ajuns să evolueze în echipele naţionale de seniori, tineret şi juniori ale României, precum Dorin Goian, Mugur Bolohan, Dănuţ Perjă, Dorin Semeghin, Daniel Bălan, Lucian Goian, Florin Plămadă sau Dorian Andronic. „Activez de mult timp în acest domeniu şi doresc să pun umărul la procesul de modernizare a fotbalului judeţean sucevean, atât în sectorul juvenil, cât şi la nivelul Ligilor a IV-a şi a V-a. Am lucrat toată viaţa cu copii şi juniori, astfel că foarte mulţi dintre tinerii cărora le-am fost dascăl au ajuns să activeze în campionatul judeţean, unii devenind între timp antrenori şi chiar conducători de echipe de club. Vreau să pun în slujba fotbalului sucevean cunoştinţele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor şi cred că experienţa mea poate fi utilă echipei de tineri care conduce în prezent fotbalul din judeţul Suceava”, a declarat profesorul Aurel Constantin.

Contracandidatul acestuia la alegerile care se vor derula sâmbătă, 9 mai, cu începere de la ora 10, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a AJF Suceava, este Iulian Darabă, reprezentantul clubului CN „Nicu Gane” Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: