„Dialogul artelor“ la Grăniceşti

> Scriitorul Constantin Hrehor îşi va lansa cartea „Casian Bucescu – omul de piatră”

Duminică, 10 mai, între orele 9 şi 22, la Grăniceşti se va desfăşura „Dialogul artelor”, manifestare organizată de Centrul Cultural „Bucovina” al Consiliului Judeţean Suceava, având, din partea gazdelor, concursul comunităţii „Sf. Voievozi”, al Şcolii Gimnaziale Grăniceşti şi al Căminului Cultural.

În amplul şi variatul program cultural sunt cuprinse o şezătoare, un recital al elevilor, cor bisericesc, taraful de la Moara, o expoziţie de pictură şi, cu invitaţia „Hai la joc, că-i sărbătoare!”, o petrecere sătească. Invitat de onoare este interpretul de muzică populară Călin Brăteanu, directorul Centrului pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din cadrul Centrului Cultural „Bucovina”. În spectacol vor evolua şi interpreta de muzică populară Laura Haidău, trompetistul Marius Ciubotar şi formaţia „Premium”.

În cadrul „Dialogului artelor” se va lansa şi recenta carte „Casian Bucescu – omul de piatră” semnată de scriitorul Constantin Hrehor din Grăniceşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: