Un tânăr din Suceava a fost prins la frontieră cu peste 700 de pachete de ţigări ascunse în interiorul unui autoturism

tigari-contrabanda2Un tânăr în vârstă de 24 de ani, cu cetăţenie româno-ucraineană, domiciliat în municipiul Suceava, a fost prins la frontieră cu peste 700 de pachete de ţigări ascunse în interiorul maşinii, într-un locaş special amenajat.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, ieri dimineaţă, în jurul orei 3.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s­a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca BMW, N. Marian, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Suceava.

„Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, ocazie cu care au descoperit, în spătarele scaunelor şi într-un loc special amenajat în spatele banchetei, cantitatea de 714 pachete de ţigări, marca Viceroy, de provenienţă ucraineană” a spus Seriţan.

El a menţionat că ţigările în valoare de 872 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 7.000 lei.

Totodată, maşina folosită la transportul ţigărilor, un BMW înmatriculat în Bulgaria, în valoare de 9.000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea confiscării deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI