PMP Suceava îşi alege, azi, conducerea judeţeană

Organizaţia Judeţeană Suceava a Partidului Mişcarea Populară (PMP) îşi va alege, azi, conducerea.

Potrivit vicepreşedintelui PMP Suceava, Ovidiu Milici, conferinţa judeţeană de alegeri, la care vor fi prezenţi 350 de delegaţi din aproape toate localităţile judeţului, va avea loc de la ora 11, la Şcoala Creştină Filadelfia din Suceava.

Din conducerea centrală a partidului sunt aşteptaţi să participe la eveniment Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Gabriel Berca, vicepreşedinte al PMP, deputatul de Iaşi Petru Movilă şi liderul PMP Botoşani, Mihai Ţâbuleac, fost preşedinte al CJ Botoşani.

„Această conferinţă de alegeri are ca scop alegerea structurilor de conducere ale Organizaţiei PMP Suceava, precum şi stabilirea obiectivelor şi strategiilor politice pe care le propunem în vederea pregătirii alegerilor locale din 2016”, a declarat vicepreşedintele PMP Suceava, Ovidiu Milici.

În cadrul conferinţei de alegeri de astăzi, vor fi aleşi preşedintele organizaţiei, şase vicepreşedinţi, secretarul general şi adjunct al organizaţiei judeţene, secretarii executivi, precum şi preşedinţii comisiilor de integritate şi de cenzori.

Organizaţia Judeţeană Suceava a PMP este condusă cu titlu interimar de Corneliu Popovici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: