„O viaţă mai responsabilă!”

> Activitate din cadrul programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

 

MARS-ANTIVIOLENTA--ANTIDROG-UDESTIAcţiunea „Milităm pentru o viaţă mai responsabilă” s-a desfăşurat în data de 9 aprilie a.c. (între orele 11.00 – 12.00) sub forma unui marş pe traseul Şcoala Gimnazială Udeşti – Postul de Poliţie Udeşti – Primăria Udeşti şi retur. Scopul activităţii a fost de a sensibiliza comunitatea locală în vederea prevenirii şi combaterii violenţei, a consumului de droguri şi tutun.

La acest marş au participat 53 de elevi (din clasele V-VIII) şi opt cadre didactice de la Şcoala Gimnazială „Acad. H. Mihăescu” Udeşti. Participanţii au fost însoţiţi de trei agenţi de la Postul de Poliţie Udeşti.

www.romanidecentenar.ro

Manifestarea a debutat în faţa şcolii, de unde participanţii au plecat în marş, agitând pancarte cu mesaje („Udeşti – o comună nonviolentă!”; „Udeşti – o comună fără vicii!” etc.) şi scandând lozinci antiviolenţă şi antidrog. Dorind să aibă impact şi mai puternic, elevii au împărţit baloane şi pliante cetăţenilor cu care s-au întâlnit pe traseu.

Cetăţenii comunei Udeşti au fost plăcut surprinşi de acţiunea noastră, au felicitat elevii participanţi şi ne-au oferit multe zâmbete şi aprecieri pozitive.

Activitatea s-a desfăşurat în colaborare cu Postul de Poliţie Udeşti (reprezentat de dl ag.-şef Bîrleanu Petru) şi cu Primăria Udeşti (reprezentată de dl viceprimar Cristea Ostrovan). (Prof. VICTORIŢA COJOCARU, consilier educativ la Şcoala Gimnazială „Acad. H. Mihăescu” Udeşti)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: