Nataţie: La campionatul naţional de copii

Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CSŞ 3 Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bacău, s-a desfăşurat etapa regională a primei ediţii a campionatului naţional de copii 10-11 ani. CSŞ 3 Suceava a participat la această competiţie cu un lot de şase sportivi, două fete, Maria Verciuc şi Aida Stănuţ, şi patru băieţi, Călin Moscaliuc, Ionuţ Socoliuc, Mario Diaconescu şi Emanuel Betcu.

„A fost un concurs deosebit, altfel decât competiţiile de până acum. Întrecerile s-au disputat într-un ambient plăcut, nu foarte dificil pentru sportivi, durata unei reuniuni fiind de aproximativ 1 oră şi 20 minute. A fost un test pentru evaluarea nivelului de pregătire al sportivilor noştri, ei reuşind să-şi doboare recordurile personale în toate probele, mai mult, ei obţinând şi două medalii în proba de 200 liber prin Călin Moscaliuc la 11 ani şi Mario Diaconescu la 10 ani” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

natatie-1-25-mar                         natatie-sv-25-martie

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: