La Roman, în cadrul circuitului naţional Tenis 10

ACS „Şomuz” Fălticeni, pe podium

Duminică, 22 martie, în organizarea TCM Roman s-au desfăşurat întrecerile din cadrul Cupei TCM Roman la tenis, un concurs la nivel naţional organizat în cadrul circuitului naţional Tenis 10. Tenis 10 FRT este un proiect al Federaţiei Române de Tenis, prin care se doreşte să implementeze, într-o formă adaptată, conceptul Play and Stay T10 elaborat de Federaţia Internaţională de Tenis. La întreceri participă copii cu vârsta maximă împlinită de 10 ani.

La concursul de la Roman au participat peste 40 de copii din Iaşi, Paşcani, Roman, Bacău, Piatra Neamţ, Fălticeni şi Tecuci. Secţia de tenis a ACS „Şomuz” Fălticeni a participat cu patru copii, toţi urcând pe podium.

Aşa cum am aflat de la instructorul Marcel Dascălu, copiii „au avut o prestaţie foarte bună, au avut noroc, au descoperit repede punctele slabe ale adversarilor, şi au reuşit să ridice sala în picioare în unele momente ale competiţiei, cum s-a întâmplat în cazul lui Ştefan Fîntînaru, un copil în vârstă de 5 ani”.

Sâmbătă, 4 aprilie, la Sala de sport „Gabriel Udişteanu”, se va desfăşura al patrulea turneu Tenis 10 – Cupa „Nada Florilor” organizat în acest an în municipiul Fălticeni sub egida Federaţiei Naţionale de Tenis.


Rezultatele copiilor din Fălticeni:

Nivelul Roşu: Locul 2 – Ştefan Fîntînaru (din 21 de copii înscrişi);

Nivelul Portocaliu – Fete: Locul 1 – Shara Guşă;

Nivelul Portocaliu – Băieţi: Locul II – David Onisii;

Nivelul Verde – Locul 3 – Shara Guşă, Locul 4 – David Buhă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: