Părinţi pentru ora de religie

parinti-pentru-ora-de-religie013Ieri, a avut loc o întâlnire cu părinţii şi preoţii din parohiile din Suceava cu scopul constituirii filialei municipale a Asociaţiei „Părinţi pentru ora de religie”, după ce, săptămâna trecută, s-a constituit filiala judeţeană. În cadrul acestei întâlniri s-au subliniat importanţa şi rolul orei de religie în şcoală, faptul că asociaţia nu are coloratură confesională şi s-au prezentat obiectivele, strategia şi activităţile propuse spre a-şi atinge misiunea. Astfel de filiale s-au organizat în toate oraşele judeţului Suceava şi constituie nucleele de colaborare între comitetul judeţean şi comunităţile locale (alegându-se câte un preşedinte, doi vicepreşedinţi şi un secretar pentru fiecare filială), pentru a înlesni organizarea activităţilor asociaţiei.

„Lupta pentru ora de religie ne priveşte pe toţi, nu este monopolul ortodocşilor, este nevoie de vocea tuturor” (preşedintele filialei judeţene APOR). Acesta a prezentat şi planul de acţiune pentru zilele următoare, respectiv pregătirea unor mape tematice cu materiale reprezentative ce vor fi înmânate personal parlamentarilor din Suceava.

S-a făcut apel la toţi cei prezenţi să ducă mai departe mesajul şi să-i convingă pe cei din mediile apropiate să susţină cauza asociaţiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: