Bunuri de 20.000 lei furate din două case al căror proprietar este plecat la muncă în străinătate

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara au fost sesizaţi că persoane necunoscute au intrat în două case, una veche şi alta nouă, aflate în aceeaşi curte, din care au sustras mai multe bunuri.

Imobilele aparţin unui localnic de 45 ani şi sunt nelocuite, proprietarul fiind la muncă în străinătate.

Furtul s-a petrecut în intervalul 6-27 ianuarie. Hoţii au forţat o fereastră şi uşile de acces, furând din interior aparate electronice, scule electrice şi alte bunuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 20.000 lei.

Poliţiştii din Moara au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Un alt furt de bunuri din casă, reclamat la Gura Humorului

Aparate electronice şi scule electrice au fost sustrase şi dintr-o locuinţă din oraşul Gura Humorului.

Proprietarul, un bărbat de 35 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care stă fără forme legale în localitatea suceveană, a lipsit din locuinţă aproape două luni. Reîntors, luni, la Humor, şi văzând că geamul de la bucătăria locuinţei era spart, iar din interior fuseseră furate bunurile respective, a sunat la poliţie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI