La parada militară de 1 Decembrie de la Suceava

300 de participanţi şi 32 de echipamente cu tehnică

DSCN0156300 de militari, poliţişti, pompieri şi jandarmi vor participa luni, 1 Decembrie, la parada militară organizată în municipiul Suceava cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Festivitatea se va desfăşura începând cu ora 12, pe bulevardul Ana Ipătescu, la Biserica Sfânta Înviere, după care, în faţa Palatului Administrativ, vor fi expuse 32 echipamente cu tehnică aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi Direcţiei Judeţene de Informaţii Suceava.

„Ca un element de noutate la parada militară din acest an, avem două plutoane ale Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni care vor defila în ţinută istorică, din Primul Război Mondial şi din cel de-Al Doilea Război Mondial. Invit sucevenii să participe într-un număr cât mai mare luni, la toate evenimentele care au fost pregătite pentru 1 Decembrie. Este o zi a unităţii naţionale, pe care trebuie să o sărbătorim împreună, aşa cum se cuvine” a precizat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

După paradă, se vor oferi fasole cu cârnaţi sau fasole simplă pentru cei care ţin post.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI